AKTIVITETSDATABASEN.DK

Aktivitetsdatabasen.dk er Dansk Skoleidræts samlede øvelses- og aktivitetsdatabase. Her kan du finde inspiration til at få bevægelse ind i skoledagen – bl.a. i undervisningen, i frikvartererne og i SFO. For at få adgang til øvelserne skal du oprette en profil i øverste højre hjørne.

 

Filtrer og søg

Du kan bruge filtreringerne eller søgefeltet, for at finde netop de øvelser, du søger.

Du kan filtrere på Bevægelse i undervisningen (fag og brain breaks), idrætsfagets indholdsområder, øvrig skoletid (frikvarter, SFO, temauge og bevægelsesbånd), klassetrin og øvelsens varighed.

Du kan også bruge søgefeltet til at finde dine øvelser frem. Leder du fx efter  lege til Legepatruljen, kan du blot søge på ”Legepatuljen” og så kommer alle legene frem. Vær dog OBS på, at det kræver, at ordet er nævnt i aktiviteten. Der kan altså være andre gode lege i aktivitetsdatabasen, som ikke er lavet specifikt til dette emne/indsats, men hvor ordet ikke er nævnt.

 

Gem aktiviteter

Er der øvelser, du bliver særligt glade for, eller som du kan se anvendelige i et kommende undervisningsforløb, kan du trykke på en lille stjerne og dermed tilføjes øvelsen til dine personlige favoritter. Favoritterne finder du ved at trykke på ikonet med vejrmølle-manden øverst i højre hjørne og vælge "Mine favoritter".

 

Husk at alle aktiviteter er inspiration, så gør det til dit eget og lav tilpasninger, der passer til målgruppen. 

Søgte du ikke efter aktiviteter, men efter viden, inspiration, webshop eller kurser henviser vi til www.skoleidraet.dk 

 

God fornøjelse med aktiviteterne!
Dansk Skoleidræt